Afscheid van viswinkel op de camping

Castricum – Karin Oosterling stopte afgelopen weekend met de exploitatie van viswinkel en -restaurant Vis & Meer op het winkelplein van Camping Bakkum. De 58-jarige Amsterdamse vertelt waarom: ,,Ik heb twaalf jaar lang deze horecavestiging gerund, maar deels vanwege mijn leeftijd en gezondheid hou ik het nu voor gezien. Ook geeft mij dat de gelegenheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan.’’

Met heel veel plezier kijkt Karin terug op haar periode op het oudste kampeerterrein van Nederland: ,,Camping Bakkum is vrijheid en blijheid, waar ik alleen maar leuke herinneringen aan heb. De vele trouwe klanten van zowel de camping als uit Castricum en omgeving zal ik erg gaan missen, evenals de muziekavonden die ik op dinsdag verzorgde. Ik bedank hierbij alle mensen die bij mij te gast zijn geweest.’’

Vorige week vrijdag werden er heel wat traantjes weggepinkt tijdens het afscheid van vrienden, kennissen en campinggasten. Een dag later gebeurde dat voor de ruim twintig medewerkers (zie foto). Het is nog niet bekend of de visverkoop op de camping wordt voortgezet. (Tekst en foto: Hans Boot)