Bibliotheek

Afhaalservice reserveringen Bibliotheek Kennemerwaard

Castricum – Door de maatregelen rondom het coronavirus zijn alle bibliotheken tijdelijk gesloten. Leden van Bibliotheek Kennemerwaard kunnen wel online boeken reserveren en afhalen bij hun vertrouwde bibliotheekvestiging. De openingstijden van de afhaalservice en de spelregels zijn op www.bknw.nl/afhaalservice te vinden.

Via de online catalogus of de bibliotheek Wise app kun je materialen reserveren en hierbij aangeven in welke vestiging je deze reservering wilt ophalen. Als het gereserveerde materiaal voor je klaar staat krijg je per e-mail een afhaalbericht. Na ontvangst van het afhaalbericht kun je de reservering ophalen in de door jou aangegeven bibliotheek.

Richtlijnen RIVM

Voor ieders veiligheid hanteren de bibliotheekmedewerkers bij het afhalen de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat men anderhalve meter afstand tot elkaar dient te houden en niet langer dan strikt noodzakelijk in de bibliotheek mag blijven. Ook is het de bedoeling om zoveel mogelijk alleen naar de bibliotheek te komen en binnen een mondkapje te dragen.

Lid worden

Nog geen lid? Je kunt ook online lid worden van de bibliotheek (voor jeugd van 0 tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis). Volwassenen kunnen deze maand profiteren van een leuke actie. Drie maanden gratis lidmaatschap bij een jaarabonnement. Hiervoor kan men op www.bknw.nl/nederland-leest-actie terecht. (Foto: Bos Media Services)