Aangepaste starttijd voor rollatorwandelgroep

Limmen – De starttijd voor de wekelijkse rollatorwandeling is aangepast. De groep ging vorige week voor het eerst een stukje wandelen door Limmen. Het gekozen tijdstip (12.30 uur) kwam veel deelnemers echter niet goed uit. De nieuwe tijd is een uur eerder.

Vorige week vond de eerste wandeling plaats. Door weer en wind hebben de enthousiaste deelnemers een mooi stukje door Limmen gelopen. Een moment van ontmoeten, sociale contacten en bewegen in de buitenlucht. De deelnemers hebben ervan genoten en vinden het fijn dat deze mogelijkheid bestaat. Vooral in deze tijd zijn ze blij dat ze kunnen deelnemen aan een sociale en gezonde activiteit. Iets om wekelijks naar uit te kijken.

De wandeling zal vanaf nu iedere dinsdag van 11.30 tot 12.00 uur plaatsvinden. De deelnemers verzamelen zich bij de ingang van het gezondheidscentrum aan de Zonnedauw 2. Wie zin heeft om mee te wandelen, kan zich gewoon aansluiten. Ook mensen die niet met een rollator lopen, maar wel graag op een rustig tempo wandelen, zijn welkom. Vragen kunnen aan Winnie Assendelft (buurtsportcoach Castricum, Limmen en Akersloot) gesteld worden. Dat kan zowel per e-mail (wassendelft@teamsportservice.nl) als telefonisch (0251 254740).