Aan tafel met….Karin de Kremer

LKarin de Kremer, vitaliteitscoach, is op woensdag 6 maart gast aan tafel in de biblio-theek in Limmen. Vitaliteit heeft alles te maken met doen waar je blij van wordt. Dat gaat Karin deze middag samen met bezoekers visueel maken in een geluksboekje. Meer weten? Schuif aan!

In het geluksboekje kun je alles plakken waar jij vrolijk, enthousiast of blij van wordt. Denk aan mooie quotes, leuke plaatjes, lieve woorden, grappige stickers of fijne herinneringen. Zo’n geluksboekje kun je altijd bij je dragen en tevoorschijn halen op momenten waarop je je wat minder vrolijk voelt. Voor de eerste 10 geïnteresseerden ligt een leeg boekje klaar. Als je even niet weet hoe je moet beginnen, helpt Karin je op weg met een aantal vragen.

De presentatie van Karin vindt plaats op woensdag 6 maart van 15.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Limmen, Lage Weide 2a.  Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Aan tafel met… in de bibliotheek geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De leestafel in de bibliotheek biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Wie ook eens een “Aan tafel met…” wil verzorgen kan zich aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek. (Foto: aangeleverd)