De Rijp kansloos tegen fel Limmen: 4-0

Limmen – In het begin van de competitie had Limmen 30 punten uit 10 wedstrijden. Toen moesten ze spelen tegen De Rijp. Een sterker Limmen verloor schlemielig. Nu dus revanche.

Door Willem Koot

Al na drie minuten was het raak. Kalu van der Steen kwam alleen voor de keeper en schoot onberispelijk raak. Even later had Jacco de Jong de 2-0 op de schoen. Echter, zijn lob belandde op het dak van het doel. Toch kwam de 2-0 na een kwartier. Mees Duinmeijer kapte tot twee maal toe zijn tegenstander uit en schoot met links in de korte hoek. Even later werd Mika Miettinen de diepte ingestuurd. Hij kwam alleen voor de keeper. Zijn lobje was een prooi voor de Rijper sluitpost. Een terugspeelbal op de keeper, die de bal niet mocht pakken, werd een prooi voor Jacco de Jong, die te gehaast net naast tikte. Zo brak de rust aan.

Tweede helft

Twee minuten gespeeld in de tweede helft een goede actie van van Nino Peemen, die voorzette op Mees Duinmeijer: 3-0. Na 65 minuten spelen lag de 4-0 in het mandje. Uit een schermutseling scoorde invaller Milan Peemen. Zijn broer Boy mocht ook nog even Joeri Admiraal vervangen, zodat er dus drie broers Peemen in het veld stonden. Op wat speldenprikjes na was Limmen heer en meester over De Rijp. De wedstrijd was gespeeld en Limmen houdt er voor de nacompetitie een goed gevoel van over. Een prima wedstrijd waar we mee verder kunnen. Volgende week het lastige Bergen uit. Het trouwe publiek is er weer!

Doelpuntenmaker Kalu van der Steen in actie. (Foto: Harm Bongers)