Ook Hugoboys aan de zegekar van Limmen: 4-0

Limmen – Zonder het centrum van de verdediging moest de ploeg van oud-Limmenspeler Ron Weinbrecher proberen uit de onderste regionen vandaan te komen. Mooie kansen in het begin van Stan Donker en Mees Duinmeijer werden gepareerd door hun keeper. Een mooie voorzet van Jaap Menick werd diagonaal ingeschoten door opkomende back Bjorn Valkering. Zijn schot ging kwam via de paal in de armen van de keeper.

Door Willem Koot (vv Limmen)

Toch kwam Limmen in de 35e minuut op voorsprong. Een mooie aanval over veel schijven bracht Mika Miettinen met ‘hakbijl’ Stan Donker vrij voor de keeper, die hij kansloos liet. Vijf minuten later was het weer raak. Goed voorbereidend werk van Jacco de Jong resulteerde erin dat de bal wederom door Stan binnengeschoten kon worden: 2-0. Vlak voor rust werd het 3-0. Een pegel van Björn Valkering was onhoudbaar. Een kwartier na de rust een ongelukkige handsbal. De penalty werd keurig gestopt en ook in de rebound wist keeper Jesse Glorie het te klaren. Verder was de tweede helft een saaie vertoning. Hugoboys was tot verdedigen gedoemd. Toch wist Limmen de vierde treffer te maken uit een mooie aanval. Joeri Admiraal rondde bekwaam af. In het komende weekeinde is het andere thee. Dan gaan we naar Koedijk om te kijken wie de koppositie gaat veroveren.

Keeper Glorie onderschept een voorzet. (Foto: Harm Bongers)