KSV geen partij voor Limmen

Limmen – Mooi weer en een prachtige grasmat (mag gezegd worden); alle ingrediënten waren zondag aanwezig voor een mooi potje voetbal.

Door Willem Koot

Het was al gauw 0-1: een dieptebal op Sem Winter die alleen de 16 binnenliep. De keeper kwam eruit en de lob was subtiel onder de lat. Geen kansen derhalve voor KSV. Na een kwartier kwam nummer twee eraan. Een voorzet Sem Winter bereikte de tweede paal, waar Jacco de Jong in kwam lopen en koppend scoorde. Tien minuten later was het weer raak met dezelfde spelers. Nu van rechts een voorzet van Sem en Jacco scoorde wederom met het hoofd. De bal belandde precies in ‘het kruis’. Vier minuten later wisten de Kruisenaren niet waar ze het zoeken moesten. Sem Winter draaide om zijn as en schoot diagonaal raak; 0-4.

In de tweede helft werd de lichtgeblesseerd Kalu van der Steen vervangen door Thomas van der Wijk. Weer na een paar minuten wist Jacco te scoren na geklungel in de achterhoede. Na een kwartier in de tweede helft weer het duo Sem en Jacco. Laatstgenoemde scoorde zijn vierde. Een pluim voor KSV, dat van het kastje naar de muur werd gespeeld. Ondanks dat bleven ze zeer sportief voetballen. Zelfs bij de 0-7 van Mike Schouten bleven ze voetballen. Met de gunstige uitslag van Hercules zijn er nog mogelijkheden voor Limmen. We zullen zien!

Jacco de Jong en Sem Winter waren samen verantwoordelijk voor zes van de zeven doelpunten in de wedstrijd. (Foto: aangeleverd)