45 deelnemende teams: Reza Repair Schoolkorfbaltoernooi bij KV Helios

Castricum – Op zondag 26 mei organiseert korfbalvereniging Helios op sportpark Noord End weer het jaarlijkse Reza Repair Schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi is voor kinderen uit groep 3 tot en met 8. Elk team bestaat uit minimaal vier kinderen. Op de scholen in Castricum, Limmen en Heiloo zijn ter voorbereiding korfballessen gegeven.

Maar liefst 45 teams hebben zich voor deelname ingeschreven. Niet eerder is de deelname zo groot geweest. Dat wordt dus een gezellige drukte met hopelijk goed korfbalweer. Voor iedere leeftijdsgroep zijn er meerdere poules met teams uit groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. Broertjes en zusjes die gezellig meekomen kunnen ook, onder begeleiding, op een speelse manier bal- en speloefeningen doen.

KV Helios rekent weer op veel enthousiasme bij de kinderen, de ouders en de vele vrijwilligers die deze dag tot een succes helpen maken. Uiteraard hoopt KV Helios ook dat er kinderen zijn die het zó leuk vinden dat zij graag een keertje vrijblijvend willen meetrainen. Op de dag van het toernooi is hierover informatie verkrijgbaar. Het toernooi start om 11.00 uur en de kampioenen zijn rond 15.00 uur bekend. Meer informatie over het toernooi is op www.kvhelios.nl/skt te vinden. (Afbeelding: KV Helios)