2022: Wat NU…? Wees flexibel en pak regie!

Castricum – Het begin van een nieuw jaar is voor plaatsgenoot Roelant van Ewijk reden voor een hernieuwde uitgave van zijn boek ‘Wat NU…?’. Het boek gaat over regie houden, ook als het tegenzit. Het hulpmiddel wat hij daarbij aanreikt is het PROF-kompas. Een model dat je helpt om doelbewust flexibel te denken en te handelen onder alle omstandigheden.

Wat doe je als er iets onvoorziens, iets vervelends gebeurt? Ga je je verzetten, onderga je het gelaten of kies je bewust om zelf de regie te pakken? De ‘wat nu-vraag’ stellen is een goede eerste stap om dat laatste te doen. Het PROF-kompas helpt je vervolgens om die vraag concreet te beantwoorden. De situatie wordt daardoor niet anders, maar de manier waarop jij ernaar kijkt en ermee omgaat wel. En daarmee ook het uiteindelijke resultaat. Zo zorgt het PROF-kompas voor meer grip en minder stress. En helpt het je om je in de dynamische wereld van 2022 beter staande te houden.

‘Wat NU…?’ Is niet alleen praktisch, het is ook een leuk boek. De treffende tekeningen maken vaak in één oogopslag duidelijk waar het om draait. Leuk om te krijgen of cadeau te doen. Want regie houden en stress verminderen: een betere start kun je in 2022 niet maken! ‘Wat NU…?’ is in Castricum verkrijgbaar bij de Readshop in Geesterduin en boekhandel Laan, met een aantrekkelijke kerstkorting van 50% op de adviesverkoopprijs van 39,90 euro. (Foto: Floris van Ewijk)