16-jarige cabaretier speelt in Clusius College

Op zaterdag 14 mei speelt Maurits Hazeleger zijn cabaretvoorstelling ‘Niet remmen’ in het Clusius College, de school waar hij leerling is.  

De pas 16-jarige cabaretier belooft zijn publiek te vermaken in een anderhalf uur durende show in de aula van de school. Hij hoopt een mix te bieden van de stijlen van Hans Teeuwen, Jochem Meijer en Ronald Goedemondt.

De show ‘Niet remmen’ gaat over zijn alledaagse leven als jongen van 16, thuis en op school. Dat brengt hij niet alleen met humor, ook met liedjes en muzikale begeleiding.

Deze jongste cabaretier van Nederland heeft al meerdere optredens op zijn naam staan, maar nog nooit zo’n lange show weggegeven. Zo trad hij op bij de jaarsluitingen en de groep-8 eindmusical van zijn basisschool Toermalijn, en was hij deelnemer aan de talentenjacht Comedy Kids op RTL4. Hij liep ook al eens stage bij het Zaantheater.

Kaartjes zijn kosten 4 euro en zijn aan de zaal verkrijgbaar. De voorstelling begint om 20.00 uur. Vooraf reserveren kan via mauritshazeleger16@hotmail.com.