Zomerboost op sportpark Noord-End

Castricum – Op zaterdag 16 juli van 10.30 tot 15.00 uur kan jong en oud kennismaken met zes verschillende sporten op Sportpark Noord-End. In feestelijke sfeer kan iedereen deelnemen aan meerdere sportclinics. Wil je voetballen met oma, dansen met opa of leren hoe je echt kunt tafeltennissen? Kom dan naar het Zomerboost Multisportevenement. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Bij aankomst op het sportpark hoor je de muziek van clubMariz. Op het boardingveld geven zij dansles in verschillende stijlen en voor diverse leeftijden, afgewisseld met spetterende demonstraties waaronder breakdance en hiphop. De tafeltennistafels van TTV Castricum staan op het achterterras van FCC. Daar kunnen sporters van alle leeftijden onder begeleiding de beginselen van het tafeltennis ervaren. Even lekker overslaan of een al dan niet fanatiek partijtje met elkaar spelen. Dat kan met je opa, kleinkind, dochter, vriendje of een volslagen onbekende. Tafeltennis is namelijk leuk om met wie dan ook te spelen.

Op het kunstgrasveld kan kennis gemaakt worden met diverse atletiekmogelijkheden. AVC biedt een gevarieerd programma voor zowel senioren als jongeren met daarin ook een stukje looptechniek verwerkt. Bij FC Castricum doe je mee met uitdagende wedstrijdjes, zoals kappen en draaien en op doel schieten. Ook hiervan staat een demonstratie op het programma. Gymnastiekvereniging DOS (foto) pakt groot uit met een tumblebaan en trampolines. Korfbalvereniging Helios geeft clinics voor zowel de allerjongsten (de Kangoeroes) als voor de ‘oudere jeugd’. Na deelname aan vier verschillende sporten (stempelkaart) mogen deelnemers zich uitleven op de stormbaan. Meedoen is gratis en voor iedereen. (Foto: aangeleverd)