Zomeravonden in De Oude Keuken

CDe dagen worden langer en we worden steeds vaker getrakteerd op mooi weer. Reden genoeg om er lekker op uit te trekken. Vanaf vrijdag 3 mei kan men in het weekend ook ’s avonds terecht in De Oude Keuke. De koks hebben hard gewerkt aan een nieuwe dinerkaart. Men kan op vrijdag-, zaterdag- of zondagavond genieten van een bijzonder diner. De eerste twee weekenden van mei is er bovendien een mooie Lente-aanbieding. 

De Oude Keuken is een ‘Social Enterprise’ en biedt werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De leerling-medewerkers zullen samen met de professionals ook in de avonden voor iedereen klaar staan om een heerlijk diner te bereiden en op te dienen. Natuurlijk is er in de mei weekenden ook van alles te beleven in en rond De Oude Keuken. 

Zondag 12 mei is er weer Roots Market vanaf 11.00 uur en vanaf 15.00 uur kan men genieten van muziek van Par Six!

Op zondag 26 mei treden er vanaf 12.30 uur koren op in De Oude Keuken, in het kader van het Castricums korenfestival. Men kan onder meer luisteren naar de Skulpers. 

Houd ook zondag 9 juni vrij in de agenda. Dan viert De Oude Keuken haar vijfjarig bestaan. Het belooft een bijzondere dag te worden met veel livemuziek en leuke activiteiten voor jong en oud. Meer informatie op: www.deoudekeuken.net.