WSV30 heeft niks te vertellen bij Limmen

Limmen – Voorafgaand aan de voetbalwedstrijd van WSV30 tegen Limmen werd het echtpaar Van Kessel getrakteerd op koffie met gebak. Niet wetende dat ze in de rust door de KNVB tot Lid van Verdienste zouden worden gehuldigd.

Door Willem Koot

Al na vier minuten spelen was het al raak. Uit een mooie aanval kreeg Jacco de Jong de bal aangespeeld. Hij twijfelde geen moment en schoot onberispelijk raak. In de dertiende minuut was het al 2-0. Uit een goed genomen corner van Sem Winter kopte de kleinste man van het veld, Jaap Menick, schitterend raak. Het eerste moment dat WSV gevaarlijk kon worden, kwam uit een corner. Een prachtige kopbal ging rakelings over. Even daarna moest keeper Glorie handelend optraden nadat de spits alleen op hem af kwam. Vlak voor rust kwam de 3-0 op het bord. Een mooie pass van Jacco op Kalu van der Steen. Hij kwam alleen voor de keeper, die hij schitterend uitkapte om vervolgens de bal in het lege doel  te schieten.

Tweede helft

Na rust was het andersom. Kalu bediende in de 51e minuut Jacco. Hij heeft goed geluisterd, want in plaats van te kappen ging hij op snelheid alleen op de keeper af en schoot mooi binnen; 4-0. Iedereen bij Limmen speelde een puike partij. Trainer Luijckx kon doen wat hij wilde. Joeri Admiraal kreeg speelminuten voor middenvelder Hollenberg en Dave Dokter voor Björn Valkering. WSV30 had deze wedstrijd geen antwoord op het aanjagende trio Winter, Van der Steen en Menick. Maar ook zij vonden het tien minuten voor tijd welletjes en spaarden zichzelf. Kalu mocht nog uitrusten voor Mees Duijnmeijer. Een dik verdiende 4-0-winst stond op het scorebord toen scheidsrechter Van Lith affloot. Volgende week Vrone uit, altijd lastig.

Coby en Peter krijgen hun oorkonde van de heer Van der Woude van de KNVB. (Foto: G. Tuyn)