Winst bij tafeltennisjeugd Castricum

Castricum – Sinds dit seizoen spelen twee jeugdteams bij Tafeltennisvereniging Castricum. Het zijn gecombineerde teams met spelers uit Castricum en Limmen. Vorige week streden beide teams in Haarlem tegen TSTZ. Team 1 (Diederik Denneman, Lucas van Mens en Teun Slokker) won met 2-8 dankzij de drie punten van zowel Teun als Diederik, als ook het winstpunt van Lucas en de dubbel. Team 2 (Viggo Sokaroski, Tibbe Kramer en Jonas Boselie) streed voor wat het waard was, maar kon niet voorkomen dat de meeste punten naar TSTZ gingen. Door twee winstpartijen van Viggo en winst van Tibbe bleef de schade beperkt tot 7-3.

De senioren speelden vrijdag hun thuiswedstrijden in Castricum. In team 2 speelt Wout Slokker, die vanwege zijn leeftijd nog één jaar mee mag doen bij de jeugd en zodoende in beide competities uitkomt. Wout was goed voor twee wedstrijdpunten. Kay Tan was de uitblinker van de avond met een hattrick. De punten werden gelijk verdeeld tussen Castricum en VDO uit Uithoorn: 5-5. De rest van de teams had een mindere avond. Verlies voor zowel team 1 als de beide duoteams. Team 1, dat bovenaan stond, moest dit keer genoegen nemen met een stand van 3-7 tegen Amsterdam 78, waarbij Frank Walrave goed was voor twee en Sandra Staring voor één overwinning.

Bij Duo 2 speelt jeugdspeler Mathijs de Ruig, die net als Wout bij de jeugd en senioren speelt. Helaas kwamen zowel Mathijs als Marjan Bakker niet tot scoren. Roy Batson haalde beide partijen voor zijn team Duo 1 binnen, maar niet genoeg voor winst van het team, dat met 2-3 verloor tegen SDO uit Hillegom. (Foto: aangeleverd)