Wie is wie?

Maandelijks bespreekt de vereniging Oud Uitgeest een foto uit haar databank in deze rubriek

 

De vakanties zijn achter de rug en we pakken de draad weer op. U kunt weer regelmatig een foto uit de beeldbank van de Vereniging Oud Uitgeest verwachten waar ze nog de nodige vragen over hebben. De vereniging hoopt met uw hulp de ontbrekende namen en verdere aanvullende informatie te kunnen invullen.

Ditmaal een foto (foto nummer 19399) die zij onlangs in hun bezit kregen en waar weinig van bekend is. Men vermoedt dat de foto van rond de Tweede Wereldoorlog is, maar wie weet welk jaar precies? Op de achtergrond een onbekend gebouw. Vermoedelijk staat uiterst links in korte broek Jan Kabel. Naast hem mogelijk Jaap Scholten.

Wie weet hier meer van en kan ons de ontbrekende namen geven? Uw reactie kunt u kwijt op www.ouduitgeest.nl bij Wie is wie. Hier kunt u de foto ook nog op uw scherm verder bekijken. U kunt ook bellen met Herman Tervoort (0251-313196) of Greet Enkt-Mors (0251-311800). Heeft u ook foto’s waarvan u denkt dat ze voor onze vereniging interessant zijn? Neem in dat geval contact op met bovenstaande personen.