Wie helpt Marion Dekker naar Ohio?

Marion Dekker (29) uit Limmen heeft zich weten te kwalificeren voor het WCOCR oftewel World Championships Obstacle Course Racing op 17 en 18 oktober in Ohio in de verenigde Staten. In maart heeft zij zich gekwalificeerd tijdens Strong Viking Mud Editie in Wijchen. Daar is zij als tweede geëindigd in de leeftijdscategorie 25-29 jaar. ,,Ik had met mijzelf afgesproken dat bij kwalificatie ik ook naar het wereldkampioenschap zou gaan. Wat altijd een droom leek wordt nu werkelijkheid. Ik zal er alles aan doen om zo goed en hoog mogelijk te presteren als Nederlander tijdens het tweede wereldkampioenschap obstakelrun.”
Haar liefde voor sport, obstakels, actie en uitdaging zat er altijd al in. ,,Ik vond het erg moeilijk om een beroepskeuze te maken, na gestopt te zijn met het CIOS en HBO Voeding, ben ik het leger ingegaan. Dit had mij altijd al aangetrokken, vooral die hindernisbaan. Ik heb mij binnen defensie op laten leiden tot Algemeen Militair Verpleegkundige. Na acht jaar ben ik opgestapt. Ik werk nu bijna een jaar als brandwondverpleegkundige in Beverwijk. Naast mijn intensieve baan als verpleegkundige, heb ik mijn fysieke en mentale prikkel nodig in de vorm van sport. Dit heb ik gevonden in obstakel running. Ik heb geleerd dat wanneer je denkt een grens te hebben bereikt, je altijd nog veel verder kunt gaan. Eigenlijk zijn er dus geen grenzen. ‘Where the mind goes, the body will follow’. Ik train eigenlijk veel zelfstandig. Maar je kan niet alles alleen. Ik zal niet snel om hulp vragen, dus als ik om hulp vraag, is het ook nodig. Mijn droom dit jaar is om mij te meten met sporters uit de hele wereld op het World Championships Obstacle Racing in Ohio op 17 oktober. Omdat het een beginnende sport is, wordt het eigenlijk nog niet gefinancierd. En daarom heb ik jullie hulp nodig om in Amerika te komen. Geld zal gebruikt worden voor het vliegticket, startbewijs, hotelovernachting en bustransfers naar de locatie waar alles gaat gebeuren. Het gesponsorde geld dat boven mijn gevraagde bedrag uitkomt, doneer ik aan de Brandwondenstichting. Ik vraag om
jullie steun hierin en daarbij zal ik jullie tegenprestaties bieden. Dit kan in de vorm van een bootcamples of obstakeltraining zijn. Daarnaast kan ik ook advies geven op gebied van natuurvoeding. Verder kunnen jullie mijn trainingen en runs richting het Wereldkampioenschap volgen via mijn website www.fitmudmarion.wordpress.com en Fitmudmarion als Facebookpagina. Bekijk mijn Crowdfundactie op de website www.wijzijnsport.nl. Wie helpt mij naar Amerika?”