Wethouder van cultuur Ron de Haan opent het festival WouwdeWoude

De Woude – Op 1 en 2 september vindt voor de tweede keer het langverwachte cultureel festival WouwdeWoude plaats op het eiland De Woude. De kersverse wethouder van cultuur Ron de Haan opent vrijdagavond het festival vlak voor het unieke optreden van Roberto Jacketti & The Scooters.

De eerste editie van het festival in 2015 was een groot succes. De bezoekers en bewoners waren enthousiast over de unieke beleving van kunst en cultuur in de natuur. Dit jaar is het weer zo ver. Er zijn diverse theatervoorstellingen, een verhalenverteller op het water en een beeldende kunstroute in het weiland. Op het festivalterrein is op zondagochtend een yogales. Verder is er een sprookjestuin en zijn er het hele weekend optredens van verschillende artiesten zoals Jeroen Zijlstra.

Wethouder van cultuur Ron de Haan opent vrijdagavond het festival voor restaurant ‘t Kombof. Daarna is er een uniek optreden van de band Roberto Jacketti & The Scooters.

De organisatoren bezochten voorstellingen, festivals en websites om de programmering van WouwdeWoude te verzorgen.

Let op: neem op de festivaldagen voldoende cash geld mee en wees op tijd in verband met parkeren en loopafstand tot de diverse locaties. De pont is op de festivaldagen gratis met dank aan de gemeente Castricum. Er is ook – tegen betaling – voldoende eten en drinken tijdens WouwdeWoude. 

Voor meer informatie zie de website wouwdewoude.nl of op Facebook. (foto: Minette Klein Schiphorst)