Watersportvereniging ‘Limmen’ vijftig jaar jong

Limmen – Komende zondagmiddag 23 juli wordt het water van haventje het Stet een beetje woelig, is de verwachting. Dat is immers de dag dat Watersportvereniging ‘Limmen’ haar 50-jarig bestaan viert. Voorzitter Willem Koot en secretaris/penningmeester Co Nanne zijn al druk met de voorbereiding.

Vanaf 13.30 uur deze 23e juli is heel Limmen met aanhang welkom om dit feest mee te vieren, waarbij ook aan de allerkleinsten is gedacht. Uiteraard zijn alle 120 leden en tevens alle oud-leden uitgenodigd in de haven, die ook door de vereniging wordt gepacht, beheerd en onderhouden. Net als het ‘Pannekoekeneiland’ aan de Laandervaart in de polder. De haven is in 2021 uitgebreid en heeft nu in totaal ongeveer 55 ligplaatsen.

Receptie

Wat gaan we doen dan zondag de 23e? Een receptie wordt gegeven voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Daarbij hoort natuurlijk een gratis natje en droogje in de vorm van hapjes en lekkere drankjes, volop aanwezig. Ook is voor vermaak gezorgd voor alle leeftijdsgroepen, met sup (Stand Up Paddling), waterfiets, kajak, kano, Canadese kano en roeiboot. Dan is er nog een belly boat, waar een hele uitleg bij hoort, maar duidelijker wordt als je langskomt.

Dan komen we bij het laatste punt, de organisatie. Natuurlijk zijn hopelijk niet alleen Willem en Co zaterdag aan het werk om alles voor te bereiden. Dat is ook van toepassing voor de tijd na de 23e juli, die wel wat verversing kan gebruiken om Willem en Co bij te staan en misschien zelfs op te volgen. Dus zorg voor het voortbestaan van Watersportvereniging ‘Limmen’ en laat je horen!

Op de foto:
Voorzitter Willem Koot en secretaris/penningmeester Co Nanne. (Foto: aangeleverd)