VriendenLoterij vervult hartenwens Iris

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Iris Groot uit Castricum. Voetbalclub FC Castricum deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een geheel verzorgd musicalweekend naar Londen. Iris mocht The Phantom of the Opera bezoeken én had een meet-and-greet met de hoofdrolspeelster, haar musicalidool. Ingrid Jansen, het nieuwe VriendenLoterij-gezicht, verraste Iris tijdens een voetbalwedstrijd op haar club met het mooie nieuws.

Machiel Postma, oud-voorzitter bij FC Castricum: ,,Als er iemand in het zonnetje mag worden gezet, is het Iris wel. Iris is 24 jaar en zet zich al jaren in voor onze voetbalclub. Als voetballer en als bevlogen vrijwilliger. Voorbeelden van haar inzet zijn er te over. Als trainer brengt ze haar spelplezier over op de jeugdteams, ze fluit wekelijks wedstrijden en voor het vrouwen- en meisjesvoetbal is Iris de spil van de vereniging. Zo bedacht zij de ‘Vriendinnendag’, een evenement om vriendinnen te laten kennismaken met voetbal en de gezelligheid van de vereniging. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Te gek dat wij Iris, namens het VriendenFonds, in het zonnetje mogen zetten en haar een geheel verzorgd musicalweekend naar Londen hebben mogen aanbieden!”

Iris Groot: “Wow! Deze musicaltrip is echt wat voor mij! En ook nog een meet-and-greet met mijn musicalidool Celinde Schoenmaker. Het was echt een geweldige ervaring en Celinde was supergoed! Jeetjemina, dit was heel cool.” Op de foto Iris met musicalster Celinde Schoenmaker.