Voorbereidingen Kermisrun 2018 in volle gang

Dit jaar is de zesde editie van de Kermisrun met een nieuwe organisatie. Veel ondernemers uit Limmen en omgeving hebben zich weer aangesloten en mooie hindernissen bedacht voor 8 september. De route is iets gewijzigd met nieuwe hindernissen en het thema ‘On Fire’ wordt dit jaar een mooi spektakel. Ook de organisatieleden van de vorige vijf edities Kermisrun zijn nog betrokken en verzorgen een spectaculaire hindernis bij ’t Stet.

De kinderen kunnen ondertussen alvast oefenen voor later op een mini-hindernisbaan (luchtkussen) op het kerkplein. Uiteraard verzorgd door Events4all van Harold van Veghten. De brandweer staat ook dit jaar weer klaar om alle deelnemers met veel plezier schoon te spuiten en te ontdoen van kroos, modder en zweet. De muzikale drive voor de hardlopers wordt verzorgd door DJ Gio in ons dorpspark, Dave&Jeff bij de Heeren van Limmen, Excelsior slagwerkgroep bij ‘t Stet en UN Band bij de Zonnedauw.

Marieke en René van Zilt van de Heeren van Limmen ontvangen de deelnemers en publiek hartelijk bij de start en finish en de feestelijkheden daarna. Het buffet van Toon Könst is een feestmaal en helpt iedereen weer om op krachten te komen voor de rest van de avond.

Na de warming-up om 15.30 uur zal het deelnemersveld om 16.00 uur starten voor één, twee of alle drie de rondes van 3 km. De organisatie hoopt op heel veel deelnemers én toeschouwers.

Vanaf 19.00 uur wordt het lopend buffet geopend. Dit is bij de prijs van de deelnemers inbegrepen, maar iedereen is hier welkom. Voor 10 euro per persoon kan worden meegegeten. De hele avond is er livemuziek aanwezig in de Heeren van Limmen, dus kan er tot laat nog gefeest worden.

Wie nog niet ingeschreven is, kan dit nog tot en met zondag 2 september doen. Inschrijfkosten zijn 30 euro, dit is inclusief het lopend buffet na afloop. Ga naar www.kermisrun.nl om in te schrijven. Op de Facebookpagina van Kermisrun Limmen is het laatste nieuws te vinden. Hoe meer inschrijvingen, hoe hoger de donatie voor de kerk. (Foto: aangeleverd)