Vlaaientoernooi bij TTV Limmen

Limmen – Onlangsi vond bij de jeugd van tafeltennisvereniging Limmen-Heiloo het jaarlijkse Vlaaientoernooi plaats. Dit is een open toernooi waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, als grote prijs vlaaien te winnen zijn!

Ieder jeugdlid mocht een vriend, familielid of kennis van buiten de vereniging meenemen, om in een dubbelspel-toernooi te kijken of ze een prijs konden bemachtigen. Dit jaar deed een overweldigend aantal van 32 mensen mee aan het toernooi. Het toernooi verliep wellicht ietwat chaotisch, maar was hierdoor misschien juist nog wel gezelliger!

Buiten moest elk team een drietal pittige pingpongpuzzels oplossen; met name het omkeren van een fles water boven het hoofd, die afgesloten moest worden met een pingpongbal, maakte dat enkele deelnemers enigszins nat in de zaal terugkeerden.

Aan het einde van het toernooi vond er een afsluitend rondom-de-tafel-toernooi plaats, gewonnen door Hu An en zijn invité Max. Uiteraard werden zij beloond met één van de heerlijke vlaaien van de avond!

De andere vlaaien gingen naar de volgende duo’s: Levi en Koen, als sportiefste duo van de avond. Senne en Chiel, als snelste duo van de avond. Jari en Marinus, voor hun gedeelde tweede plaats. Mika en Ronald, voor hun gedeelde tweede plaats. En tot slot: Mats en Simon, als algehele winnaar!

Wil je zelf ook proberen of tafeltennis iets voor jou is? Dan zien we je graag na de zomervakantie tegemoet op de dinsdagavond (van 18.00 tot 19.00) of op vrijdagavond (van 18.30 tot 20.00)! Kijk hiervoor ook eens op de website: www.tafeltennislimmen.nl. (Foto: aangeleverd)