Vitesse’22 presenteert grootste stormbaan van Nederland

Castricum – Voetbalvereniging Vitesse‘22 bestaat dit jaar honderd jaar en wil dat graag met iedereen vieren. Daarom komt er op 6 en 7 mei een stormbaan van maar liefst 545 meter op het Vitesseterrein te staan. Kinderen kunnen er volop glijden, klauteren, klimmen, rennen, rollen, springen en nog veel meer.

Op vrijdag 6 mei is de stormbaan exclusief voor de jeugdleden van Vitesse’22. Zij hebben op die dag een sportdag op De Puikman. Op zaterdag 7 mei is iedereen uit Castricum tot en met 16 jaar welkom om deze stormbaan te bedwingen. Dit kan tussen 08.30 en 12.30 uur. Vitesse’22 zorgt voor begeleiding langs de baan. Er is één in- en uitgang voor deze baan gemaakt en dit zal op de hoek zijn waar het A-, B- en C-veld samenkomen. De baan is de eerste honderd meter aangepast, zodat het voor iedereen gemakkelijk starten is. Je kunt zo even wennen aan de baan en zelf bepalen of je het resterende deel ook wilt doen.

Laatste uur speciaal voor kinderen met beperking

Vitesse’22 heeft deze dag in samenwerking met Team Sportservice Kennemerland opgezet. De activiteit is ook op www.noordhollandactief.nl te vinden. De vereniging vraagt een entreeprijs van 5 euro per persoon per keer voor het gebruik van de baan. Hierbij is een drankje en iets lekkers inbegrepen. Tussen 13.00 en 14.00 is de baan gereserveerd voor kinderen (tot en met 18 jaar) met een beperking. Zo hebben zij de rust en ruimte hebben om over deze baan te gaan. Ouders en/of broertjes/zusjes zijn welkom om te assisteren.

Locatie: Vitesse’22, De Puikman 2 in Castricum. Kijk op www.100jaarvitesse22.nl voor meer informatie. Er is gezorgd voor extra fietsenstalling aan de voorkant van het sportpark en voor de bezoekers die met de auto komen is er een speciaal parkeerterrein geregeld dat tegen De Puikman is gelegen. Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit het Castricumse sportakkoord. (Foto: aangeleverd)