Vierde editie van de Leeuw van Uitgeest voor TCU

Zaterdag 1 oktober ging de vierde editie van de Leeuw van Uitgeest van start op het tennispark van TV de Dog.  Het tennistoernooi  voor en door de leden van TV de Dog en TCU. Na de ietwat teleurstellende inschrijving van vorig jaar hadden dit jaar ruim 100 mensen zich ingeschreven, waar de organisatie heel blij mee was. De organisatie heeft in navolging van vorig jaar besloten om dit toernooi op één dag (de zaterdag) te spelen.    De trofee werd al twee keer door TV de Dog gewonnen en vorig jaar lukte het TCU om de trofee mee te nemen naar hun park. Marcel Veldhuis en Anouk van Duin hadden de deelnemers ingedeeld en nadat de groep deelnemers op de foto werd genomen en Marcel Veldhuis namens de twee verenigingen alle deelnemers van harte welkom heette, gingen de eerste wedstrijden van start onder een stralende zon.  Een ieder deed zijn/haar best om de punten binnen te slepen voor de club.  Het weer zat mee, aardig wat publieke belangstelling, leuke potjes tennis, veel gezelligheid en  tijdens de pauze werden de deelnemers getrakteerd op heerlijke soep  en belegde broodjes, salades en stokbrood en kruidenboter.

De einduitslag  eindigde in een gelijke stand, zodat er een beslissing moest komen, wie uiteindelijk met de eer en trofee ging strijken. Deze keer werden de deelnemers uitgenodigd om mee te doen door hun service te meten via de snelheidsmeter. De uitslag van de beste heer en dame van beide clubs werden  bepalend voor de einduitslag. Deze werd uiteindelijk gewonnen door TCU, dus mogen zij zich wederom  een jaar lang de Leeuw van Uitgeest noemen.  Een mooi resultaat , zodat TCU in de onderlinge stand gelijk komt met TV de Dog.

Na de prijsuitreiking was het nog lang gezellig op de club, waarbij  werd nagepraat over deze editie en de TCUers zijn er maar wat trots op om de Leeuw voor de tweede keer  in huis te hebben.  Een compliment voor de organisatie  die er weer voor gezorgd heeft, dat het allemaal vlekkeloos is verlopen. Jan, Anouk, Marcel, Peter, Robert en Truus het was in één woord fantastisch wat jullie hebben gedaan voor deze twee clubs. Gezelligheid, saamhorigheid, sportiviteit, het was dit weekend allemaal te vinden tijdens de vierde editie van de Leeuw. De vijfde editie van dit toernooi zal worden gehouden in het eerste weekend van oktober 2017 bij TCU op de Waldijk .