Veelzijdig nieuw seizoen bij De Zwaan Cultureel

De Zwaan Cultureel heeft deze week haar programma gepresenteerd voor het nieuwe seizoen. De organisatie heeft het neusje van de zalm voor u uitgenodigd. Het programma biedt verrassend cabaret, heerlijke muziek en inspirerend theater en een leuke familievoorstelling.

Nieuw is de uitbreiding van het aantal klassieke koffieconcerten op de zondagochtend door professionele muzikanten.

Er worden weer boeiende filmhuisfilms gedraaid op de vrijdagavond en is er elke maand weer een Open Podium op de zaterdag, met afwisselende optredens van getalenteerde muzikanten en artiesten.

De eerste echte theateravond wordt een knaller. Zaterdag 23 september met niemand minder dan Tim Akkerman. En hoewel het seizoen nog moet beginnen en er heel veel mooie voorstellingen zijn om naar te kijken, verheugt men zich nu al op de afsluiter van het seizoen, een heus theaterdiner met medewerking van Marjolein Meijers. Wat is er nu leuker dan etend een cabaretvoorstelling bijwonen?

Dit alles door de inzet van de vrijwilligers, de vrienden en de sponsors. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om de voorstellingen, het Filmhuis en het gezellige Open Podium  neer te zetten.

Neem even de tijd en struin door ons programmaboekje. Er zit ongetwijfeld iets voor je bij. En koop alvast online de toegangskaarten via de website of via het bestelformulier in het programmaboekje. Dan weet je zeker dat je een plaats hebt in het leukste theater van Uitgeest.
Het programmaboekje zit voor een gedeelte van Uitgeest in deze krant. Wie het niet bij de krant treft kan het ophalen in Het Dorpshuis, bij boekhandel Schuyt of bij het Leeslokaal. In het programmaboekje is veel informatie te vinden, maar de website is nog completer en actueler.  Ga naar www.dezwaancultureel.nl  of kijk eens op Facebook.