Tweede editie van festival WouwdeWoude

Na het grote succes van het festival WouwdeWoude in 2015 is er nu een tweede editie in het eerste weekend van september. De kaartverkoop is deze week gestart.

Op 1 en 2 september is het eiland De Woude voor de tweede keer omgetoverd tot een festivalterrein. Voor jong en oud is er twee dagen lang van alles te beleven. Er zijn bijvoorbeeld theatervoorstellingen op unieke locaties, er is een kunstroute door het weiland en een verhalenverteller op het water. Daarnaast zijn verschillende bandjes te beluisteren. Het weekend wordt vrijdag 31 augustus alvast goed ingeluid met een bijzonder optreden van Roberto Jacketti and the Scooters in ‘t Kombof.

Het festival begint beide dagen om 11.00 uur en eindigt rond 20.00 uur. De toegangsprijs tot het hele festivalterrein is 10 euro per dag. De pont is gratis op vertoon van de algemene toegangskaart. Voor een theatervoorstelling van 30 minuten betaalt de bezoeker per voorstelling 5 euro. Om verzekerd te zijn van kaartje kan men de kaarten het beste ruim van tevoren op internet bestellen. Tijdens het festival zijn ook nog kaarten verkrijgbaar, maar op de dagen zelf kan niet gepind worden.

Er is eten en drinken verkrijgbaar bij restaurant ‘t Kombof en op het festivalterrein. Alles is op loopafstand op het eiland. Parkeren kan buiten De Woude langs de kade tot de Woudhaven. Er kan tijdens het festival niet op het terrein overnacht of gekampeerd worden en er zijn op die dagen op het festivalterrein geen honden toegestaan. Het motto is dit jaar dan ook: respect voor de natuur en al haar bewoners.

Het bestuur van WouwdeWoude bestaat uit Cees van der Meer, Ink Sauer, Hans Voordewind en John Zwaneveld. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, vrijwilligers en uiteraard alle bewoners van het eiland.

Voor meer informatie info@wouwdewoude.net of kijk op de website wouwdewoude.nl voor nieuws, het programma en het schema van het festival of volg via Facebook https://www.facebook.com/pages/WouwdeWoude/1501668216724609