Triangel Jeugdclubkampioenschappen TC Bakkum 2022

Bakkum – Van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus hebben de kids van TC Bakkum gestreden om de felbegeerde titel van clubkampioen! De laatste week van de schoolvakantie stond traditiegetrouw weer in het teken van de Triangel Jeugdclubkampioenschappen.

De Triangel jeugdweek start jaarlijks met een ontbijt en werd daarna afgetrapt met een warming up door jeugdtrainers Robin van Gelderen en Caroline Terstal. Naast de wedstrijden worden er ook iedere dag activiteiten georganiseerd. In de middag stond een buikschuifbaan op het programma. Het weer was perfect; alle kinderen konden op deze manier genieten van een heerlijke verkoeling.

Beat the Pro

Op dinsdag werd ‘Beat the Pro’ georganiseerd, drie selectieleden hebben het opgenomen tegen alle deelnemers van de jeugdweek en als afsluiting werd er ‘round the court’ gespeeld. Leuk om te zien hoe jong en oud zich met elkaar vermaakt. De woensdag staat altijd in het teken van de jongste jeugd. In de morgen werd lekker geverfd en geknutseld onder leiding van Eva Overpelt. Op het speelveld stonden weer wateractiviteiten klaar, de kinderen hebben zich hier kostelijk vermaakt.

Waterspektakel

Donderdag hadden de trainers een waterspektakel georganiseerd, dit was ook weer een aangename onderbreking tussen alle wedstrijden door! De laatste dag sloot men af met prijzenslag en uiteindelijk de barbecue met de legendarische loterij. Al die gespannen gezichtjes van de kinderen, fantastisch om te zien!

Finalewedstrijden

Natuurlijk werden op de laatste dag ook finalewedstrijden gespeeld en zijn de nieuwe clubkampioenen gehuldigd. Bij de jongste jeugd (rood) is Bjorn Kuilman de nieuwe clubkampioen, de tweede plaats werd veroverd door Jur van den Bosch. In oranje is Teun Nota kampioen geworden en Roos Veen heeft de tweede plaats gewonnen. De dubbel in oranje is gewonnen door Lars Molenkamp & Florian Bergman, de tweede plaats ging hier naar Benjamin Bochove en Teun Nota.

Groen

In groen meisjes is Lig de Wagt eerste geworden, de tweede prijs ging naar Caro van der Welle. Bij de jongens in deze categorie is de eerste prijs gewonnen door Mees Balk, de tweede prijs is gewonnen door Ted de Haan. Bij de dubbel is de eerste prijs gewonnen door Ted de Haan & Quinn Lute en de tweede prijs is gewonnen door Mees Balk & Djurre Jacet. Er is ook een mix gespeeld in deze categorie; de eerste prijs is gewonnen door Jade Brouwenstijn & Ted de Haan, de tweede prijs door Lis de Wagt en Quinn Lute.

Drie keer clubkampioen

Bij de meisjes in de gele categorie is Senne Huisinga wederom clubkampioen geworden, zij is ook kampioen geworden samen met Miguel Llama in de mix. Miguel heeft naast de mix ook de jongens enkel en de dubbel gewonnen samen met Bram Overpelt. Senne heeft samen met Yara Elmir ook gewonnen in de meisjes dubbel! Zowel Senne als Miguel zijn drie keer clubkampioen geworden! Een ontzettend knappe prestatie hebben deze twee talenten van TC Bakkum neergezet.

Miguel Llama en Senne Huisinga (club kampioenen geel). (Foto: aangeleverd)

Tweede plaatsen

De tweede prijs bij de meisjes is gewonnen door Benthe Kuilman, de tweede prijs bij de jongens is naar Bram Overpelt gegaan. En bij de meisjes dubbel is de tweede prijs gewonnen door Sara Veen & Fay van der Welle en bij de jongens dubbel zijn Kimon Bijl & Dominic Chovet tweede geworden. Dominic is samen met zijn zusje Noëlle ook tweede geworden in de mix.

Sportiviteitsprijs

Naast de strijd om het clubkampioenschap heeft TC Bakkum ook een aantal jaar geleden de Triangel Sportiviteitsprijs in het leven geroepen. Per categorie zijn deze uitgedeeld aan Hugo Mewe (rood), Toby v/d Vliet (oranje), Boaz v/d Klis (groen) en Enzo Figolet (geel). De jeugdweek wordt altijd de laatste week van de zomervakantie georganiseerd, noteer de zesde week van de zomervakantie (maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september 2023) dus alvast in jouw agenda en zorg dat je deze leuke week niet mist volgend jaar.

De winnaars van de sportiviteitsprijs. (Foto: aangeleverd)