Bureau

Tijd voor sneller en goedkoper internet in Castricum?

PARTNERBIJDRAGE

Boodschappen worden duurder, energierekeningen stijgen, het leven wordt almaar prijziger zo lijkt het wel. Is er dan nog iets waar je wel op kunt besparen? Mogelijk op internet en tv! Als je momenteel niet vast zit aan een lopend contract dan loont het om te vergelijken, zo ontdekken we op de vergelijkingswebsite ProviderCheck. Bij overstappen loopt je korting op tot wel €25 per maand en scoor je daarnaast vaak ook nog extra cashback!

Korting scoren bij overstappen

Providers doen er veel aan om jou binnen te slepen als nieuwe klant. Dat resulteert in kortingen die oplopen tot wel 50% in het eerste (half) jaar van je nieuwe contract. En om de beste deal te vinden hoef je zeker niet het hele internet af te speuren. Je kunt razendsnel internet en tv vergelijken aan de hand van een postcode check. Zo zie je binnen een minuutje de beste deals op jouw adres in Castricum. Je kunt overigens ook kiezen voor alleen internet, of de combinatie met vast bellen.

Sneller internet voor lagere prijs

Je zou niet de eerste zijn die zelfs sneller internet in de wacht sleept voor een lager maandbedrag. Door die welkomstkorting kom je onder de streep namelijk flink voordeliger uit. Je ziet overigens ook meteen of het stabiele en snelle glasvezel al beschikbaar is op jouw adres. Glasvezel in Castricum en Uitgeest wordt namelijk gefaseerd uitgerold in 2022 en 2023. Sneller en stabieler internet wordt steeds wenselijker in een tijd waarin we met steeds meer apparaten online gaan. Van gelijktijdig streamen en videobellen tot het gebruik van smart verlichting en andere smart apparatuur, je kunt het zo gek niet bedenken of internet komt goed van pas!

Extra welkomstpresentjes

Overigens houdt het voordeel bij de welkomstkorting nog niet op. Wie een goede deal pakt die geniet namelijk ook van gratis extraatjes. Waar je dan aan kunt denken? Bijvoorbeeld een gratis account bij een streamingsdienst als Videoland, Netflix, Viaplay of Canal+ Films & Series. Ook gratis smartwatches, smart tv’s en sporthorloges komen in het aanbod voorbij. Tot slot krijg je vaak gratis data of belminuten (of korting) op je smartphone abonnement bij dezelfde of gekoppelde provider, waaronder KPN, Ziggo (Vodafone) en Budget Alles-in-1. Deze laatste geeft zelfs voordeel op je energiecontract. Het aanbod is wisselend, dus check zeker de deals van het moment en bekijk waar je onder de streep het gunstigste uitkomt.

Gebruik de overstapservice

Providers bieden je een overstapservice aan, wat wil zeggen dat ze het overstappen vlekkeloos laten verlopen. Ze zeggen je contract bij je huidige aanbieder op en zorgen ervoor dat je nieuwe abonnement meteen daarna ingaat. Zo zit je geen dag zonder internet en tv. In veel gevallen geven ze ook de aansluitkosten cadeau. Kortom, je hoeft slechts een klein deel van je tijd te investeren in het overstappen, en daarna pak je simpelweg je voordeel, zonder dat het je veel moeite kost. Ben je erachter gekomen hoe gemakkelijk je op deze manier geld kunt besparen? Zet dan de afloopdatum van je nieuwe vaste contract maar alvast in je agenda, want de kans is groot dat het daarna opnieuw loont om over te stappen!