Theaterdiner in Hotel Fase Fier

Eerst genieten van een speciaal driegangen diner en daarna kijken en luisteren naar de voorstelling ‘Mijn vader Rembrandt’. Dit kan op 23 en 24 maart bij Hotel Fase Fier.
Dit jaar is het 350 jaar geleden dat Rembrandt Harmenszoon van Rijn gestorven is. Naar aanleiding hiervan vertelt Fons Boer (VertelTheater De Overkant) het verhaal over de mens en de schilder in zijn voorstelling ‘Mijn vader Rembrandt’. Hierin kijken we met zoon Titus achter het gordijn van het ‘Theater Rembrandt’, het doek is neergelaten, de openbare voorstelling ten einde en we volgen vader en zoon in het dagelijkse leven. ‘Mijn vader Rembrandt’ is een schildering met woorden in licht en donker over een man die vele gezichten had, een voorstelling met verhalen, muziek en liederen.
Fons Boer (Amsterdam, 30 juni 1950) is tot 1992 zelf actief geweest als beeldend kunstenaar (beeldhouwen en schilderen). Sinds 1988 is hij ook actief in het theater en vanaf 1992 professioneel werkzaam als verteller. In het Rembrandtjaar 2006 maakte Fons de voorstelling ‘Mijn vader Rembrandt’, die dat jaar meer dan 40 keer met veel succes gespeeld werd. Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.de-overkant.com.
Reserveren voor het theaterdiner kan bij Hotel Fase Fier eten en drinken, tel. 0251-652204. (Foto: aangeleverd)