The Two Imaginary DJ’s in De Bakkerij (Update: afgelast!)

Nog één keer dansen op de alternatieve jaren ‘80-hits

Castricum – In juni 2018 organiseerde het Castricumse DJ-duo The Two Imaginary DJ’s hun eerste dansavond in De Bakkerij in Castricum. Een kleine twee jaar later, op zaterdag 14 maart om precies te zijn, staat de vijfde editie alweer voor de deur. Het is tevens de laatste editie in De Bakkerij voordat deze moet sluiten. „Wij zijn allebei enorme liefhebbers van de meer alternatieve, dansbare muziek uit de jaren ‘80 én fanatiek verzamelaars van vinyl. Wat is er dan leuker om juist die platen te kunnen draaien voor een ieder die een avondje los wil gaan op de dansvloer? Er komen niet alleen 40-plussers op af, een jongere generatie gaat ook uit hun bol bij de hits van Madness, The Smiths, Depeche Mode, U2, The Cure of New Order”, aldus Richard Heideman en Sander Steggink.

De alternatieve jaren ‘80 dansnacht met de Two Imaginary DJ’s is op zaterdag 14 maart in Cultureel Podium De Bakkerij, Dorpsstraat 30 in Castricum. De zaal is open om 21.00 uur. Meer informatie over The Two Imaginary DJ’s: twoimaginarydjs@gmail.com. (Foto: Aleid Bos)

UPDATE: Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus willen ze vanuit het De Bakkerij meehelpen in het vertragen van de verspreiding van het virus. Gezondheid is belangrijk en daarom hebben ze besloten beide evenementen van zaterdag (Repair Cafe en Two Imaginary DJ’s) af te gelasten. (Bron: de Bakkerij op Facebook)