The Think BIG-Band bij Jazz Session Club Vredeburg

Limmen – Zondag 22 september om 15.00 uur, opent The Think-BIG Band het seizoen 2019-2020 bij Jazz Session Club Vredeburg. The Think BIG-Band uit Castricum is een voltallige bigband met een rijk verleden. De oorsprong van de bigband dateert al van de vorige eeuw, maar dan onder de naam ‘Triple E’. Met onder andere twee tournees door Engeland en vele optredens door heel Nederland werd al snel een reputatie gevestigd.

De 20 muzikanten van The Think BIG-Band vormen samen een dynamisch koppel, wat menig feest of festival in de overdrive zet. De mix van getalenteerde, bevlogen amateurs met (semi-) professionals zorgt voor een band die staat als een huis met een aantal goede solisten in elke sectie. De muzikanten van de band verdienen ook hun sporen in diverse soul-, blues- en funkbands. Naast ervaren muzikanten vindt ook de jonge, nieuwe generatie aansluiting in de band. Met een breed, aanspreekbaar repertoire wordt niet alleen de hardcore jazzfan bediend. Iedereen die van muziek en dance houdt, zal door The Think BIG-Band geïnspireerd raken. The Think BIG-Band staat onder leiding van muzikale duizendpoot René Breetveld.

De toegang is vrij, maar steun is welkom door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar. De aanvangstijd is 15.00 uur. De sessie duurt tot 18.00 uur.

Inlichtingen: Fred Timmer, tel:  072-5053414, e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl. (Foto: Mirror Image Photography)