Tennisclinic van Jacco Eltingh en Paul Haarhuis

Op zondag 10 september organiseert Tennisclub Uitgeest voor haar sponsors een tennisclinic met Jacco Eltingh en Paul Haarhuis. Jacco was met Paul één van de beste dubbelspelers van de wereld. Zij werden twee keer wereldkampioen en wonnen alle grandslamtoernooien een keer. Daarnaast wordt het ook een historische middag, aangezien het de laatste clinic wordt van Jacco. Als technisch directeur van de KNLTB heeft hij al zijn nevenactiviteiten moeten beëindigen. TCU had hem gelukkig al ruim van te voren vastgelegd.

Paul Haarhuis is als bondscoach van het Davis Cup team en het FED-cupteam ook bij de KNLTB in dienst en vormt wederom met zijn  oude tennisvriend een bijzonder koppel bij de tennisbond. De tennisclinic vindt plaats op de tennisbanen bij TCU aan de Waldijk 2 in Uitgeest, waar naast Jacco en Paul de tennistrainers van TCU, onder leiding van Perry Meijer, de sponsors de fijne kneepjes van de tennissport bijbrengen.

Het programma start om 13.30 uur met een gezamenlijke warming-up, waarna de deelnemers over de verschillende banen worden verdeeld. De middag wordt om circa 16.30 uur afgesloten met een tennisdemonstratie tussen ‘tennis-entertainers’ Jacco Eltingh, Paul Haarhuis en de TCU trainers.