Tekenwedstrijd voor kinderen met ‘vrijheid’ als thema

Castricum – Het duurt nog een paar weken voordat de basisscholen weer open mogen gaan. Ook kunnen de kinderen nu nog geen gebruik maken van sportfaciliteiten en andere voorzieningen. Ze moeten zich dus thuis zien te vermaken. Daarom hebben we een leuke tekenwedstrijd bedacht. Deze staat in het teken van ‘vrijheid’ in de meest brede zin van het woord.

Waar denk jij aan bij het woord vrijheid? Maak er een mooie tekening van, zet die vervolgens op de foto en stuur de foto naar weekblad@castricummer.nl zodat wij hem kunnen bekijken. Vergeet niet om je naam en je leeftijd erbij te zetten. Alle tekeningen gaan we natuurlijk goed bekijken en natuurlijk zetten we de mooiste tekening in de krant. Je tekening moet vóór vrijdag 1 mei bij ons binnen zijn. Je maakt bovendien ook nog kans op een leuke prijs, dus zet ook je telefoonnummer erbij!

We verloten twee verrassingspakketten van Blokker en twee verrassingspakketten van kantoorboekhandel Laan onder de inzenders van de mooiste tekeningen. (Foto: Pixabay)