TC Uitgeest kijkt terug op geslaagde Jeugdondelinge

Vorige week heeft op het park van TC Uitgeest de NUWEA & Wheelers Jeugdonderlinge 2017 plaatsgevonden met als thema Year of Summer! :

Op zaterdag trapten ze af met de beats van DJ’s D-Hunter & Dryade, werden ballonnen opgelaten, tennis-spelletjes gedaan, er stond een stormbaan en met z’n allen werd er pizza gegeten. De oudste jeugd is vervolgens blijven overnachten in legertenten naast het park en na een vroeg ontbijtje (na een paar uurtjes slaap), stond de Rood jeugd alweer te trappelen voor de eerste wedstrijden gevolgd door een Summer Six-camp! Iedere doordeweekse dag werd gestart met een training voor alle deelnemers onder leiding van de TCU trainers samen met de Jeugdraad, gevolgd door een bingo waarna de wedstrijden begonnen. Daarnaast was er op dinsdagochtend de Open Dag en werden er gedurende de week diverse activiteiten georganiseerd, naast natuurlijk de vele wedstrijden!

Zo hebben de Groen en Geel jeugd maandagavond lasergame gespeeld, was er dinsdag in de brandende zon een waterspelletjesmiddag, woensdag was er voor alle jeugd een pannenkoekenlunch gevolgd door prijzentennis. Op vrijdagmiddag is een grote groep Rood en Oranje jeugd de wijk in gegaan voor het ruilspel waarna de hongerige buikjes van bijna 80 kinderen gevuld konden worden bij de barbecue voor alle jeugd. De Groen en Geel Jeugd heeft daarna een gezellige Keezavond gehad in het clubhuis. Op zaterdag was de grote finaledag, onder een heerlijk zonnetje werden vele wedstrijden gespeeld en aan het begin van de avond volgden de prijsuitreiking en de superloterij!

De nieuwe clubkampioenen van de jeugd van TC Uitgeest zijn Daphne Mostert en Yannick Tuin (zie foto’s). Foto’s van de overige winnaars volgen nog via de Facebookpagina van TC Uitgeest Jeugdcommissie.

Hieronder een overzicht van de winnaars in alle categorieën:

Wout Boers bokaal (sportiviteitsprijs): Renske van der Pas; Oranje dubbel: 1e Mart de Waal en Lucas van Dijk, 2e Joep Duin en Wout Wortelboer; Oranje enkel: 1e Mart de Waal, 2e Joep Duin; Meiden dubbel 14: 1e Shanna Bosman en Sanne de Leeuw, 2e Linde Huisman en Dewi Lubbers; Jongens dubbel 14: 1e Bas Groen en Sam Heijne, 2e Emiel Huijbens en Job Vosse; Gemengd dubbel 14: 1e Lynn Groen en Bas Groen, 2e Dewi Lubbers en Job Vosse; Meiden enkel 14: 1e Lynn Groen, 2e Dewi Lubbers; Jongens enkel 14: 1e Bas Groen, 2e Sam Heijne;

Meiden dubbel 17: 1e Monica van Assema en Daphne Mostert, 2e Dana Half en Sophie Walsmit; Jongens dubbel 17: 1e Michael van Ruiten en Yannick Tuin; 2e Mitchel van Ruiten en Dennis van Stralen; Gemengd dubbel 17: 1e Daphne Mostert en Alex Bakker; 2e Sophie Walsmit en Stijn Hazevoet

Jongens enkel 17: 1e Yannick Tuin, 2e Alex Bakker; Meiden enkel 17: 1e Daphne Mostert, 2e Dana Half.