Tattoo Conventie zoekt Amerikaanse klassiekers voor autoshow

Op 28 en 29 september 2019 vindt de 10e editie van de Tattoo Conventie Alkmaar plaats in de Grote Kerk Alkmaar. Het wordt een weekend genieten van fantastische tattoo-artiesten, livemuziek en de vertrouwde gezellige sfeer. Ook zal er een fraaie autoshow worden gehouden. Daarvoor is de organisatie van de Tattoo Conventie nu op zoek naar enthousiaste deelnemers.

Bent u de trotse eigenaar van een Amerikaanse klassieker? Laat deze dan zien aan het publiek van de Tattoo Conventie op een klein festivalterrein net buiten de kerk. De eigenaars van de auto’s die getoond worden tijdens deze autoshow krijgen bovendien een dag gratis toegang tot de Tattoo Conventie. Er is per dag ruimte voor 10 auto’s, dus aanmelden is noodzakelijk. Dit kan door een mail met foto van de auto te sturen naar tattooconventionalkmaar@gmail.com. Wordt uw auto geselecteerd, dan ontvangt u tijdig bericht. Voorwaarde is dat de auto tijdens openingstijden van de conventie op de aangewezen plek blijft staan.

Houd www.grotekerkalkmaar.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de Tattoo Conventie Alkmaar. De kerk is op zaterdag 28 september van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag 29 september van 11.00 tot 19.00 uur geopend. Een kaartje kost € 12,50 en kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis, onder begeleiding van een volwassene, naar binnen.

Foto: aangeleverd