SurpriSing start nieuw seizoen

Het popkoor SurpriSing is weer begonnen met repeteren op woensdagavond 20.00 uur in O.B.S. deWissel in Uitgeest om op 21 september in de middaguren weer leuke, vrolijke alombekende nummers ten gehore te brengen tijdens de Rabo Fietsdag op het Golfterrein in Heemskerk. Een heerlijke onderbreking voor iedereen die tijdens de fietstocht wil genieten van een korte pauze.

Daarna gaat het koor zich opmaken voor haar reis naar Andalusië. 64 deelnemers zullen 8 oktober in alle vroegte op Schiphol klaarstaan om te beginnen aan een reis die zowel muzikaal als cultureel zal worden aangekleed met diverse hoogtepunten. Om haar 10-jarig bestaan te vieren zal het koor plaatsen als Granada, Sevilla, Jerez, Mijas en Marbella bezoeken. Vooral deze laatste plaats zal voor duizenden Nederlanders een genoeglijke ontmoeting zijn met het koor als afsluiting van de wandelvierdaagse. Na dit feestje gaat het koor zich weer voorbereiden op het kerstrepertoire. Het koor kan nog wel nieuwe leden gebruiken, vooral mannen.

Heeft u interesse in dit koor en wilt u lekker op woensdagavond komen zingen om vervolgens na afloop van de repetitie gezellig een derde helft bij te wonen om alle stembanden te smeren, schroom dan niet en kom eens kijken of neem contact op via secretaris@surprising.nl. Meer informatie over het koor: www.surprising.nl