Streekderby bij tafeltennis Castricum

Vrijdag werd in het clubgebouw aan de Gobatstraat getafeltennist voor de voorjaarscompetitie. Team 1, met Ieyad Salame, Hans Nieuwenhuijs en Dirk Oudejans, had het zwaar tegen ZTTC uit Zaandam. Ieyad wist twee partijen te winnen en met één winstpartij van Dirk erbij werd de eindstand 3-7. 

De streekderby ging tussen team 2, bestaande uit Renny Hup, Kay Tan en Sandra Staring , tegen TTAZ uit Uitgeest. De hekkensluiters uit Castricum waren van plan zoveel mogelijk punten af te snoepen van de koploper uit de buurgemeente. In de enkelpartijen waren Renny en Kay ieder goed voor één punt, Sandra kon twee partijen winnen, en in een uitermate spannende dubbel trokken Renny en Sandra met 12-10 in de vijfde set aan het langste eind, uitslag derhalve 5-5. 

Team 3 is bezig met een prima seizoen. Momenteel staat het team bovenaan, en met een winst van 9-1 tegen het Nootwheer uit Purmerend wordt de zegereeks voortgezet. 

Team 4 had met dezelfde uitslag van 9-1 ook een topavond. Voor dit team geldt dat als zij zo doorgaan er een mogelijke promotie in zit. Marjan Bakker en Ghiath Miari van team 5 zorgden voor een stunt door Gaby van Otterloo van Tempo Team van haar 100% af te halen, de uiteindelijke uitslag was 7-3.(Foto: aangeleverd)

(Foto: aangeleverd)