Strandbezoek mogelijk gemaakt door Gouden Dagen

Castricum – Alle ouderen woonachtig in Castricum mogen een wens in één van de wensbomen van Gouden Dagen ophangen. Gouden Dagen vervult deze wensen om ouderen een leuke dag te bezorgen. De wensbomen staan op de locaties De Boogaert en de Santmark van ViVa! Zorggroep.

De heer Piepers en mevrouw Van Eijk hadden de vurige wens om een bezoek te brengen aan het strand. Ze verlangden ernaar om de zeelucht te ruiken, de golven te zien en weer even het strandgevoel te beleven. Op 18 september ging hun wens in vervulling. Ze vertrokken vrijdag 18 september om 13.30 uur richting het strand van Castricum. Mevrouw Piepers was ook mee en ze hadden er alle drie heel veel zin in. Vanaf Strandpaviljoen Zeezicht was de zee goed te zien. Onder het genot van een kopje koffie en een gebakje was het goed vertoeven daar. Ze hadden er lang naar uitgekeken om hun wens in vervulling te zien gaan en hebben er dan ook intens van genoten. De medewerkers van Gouden Dagen waren heel blij dat het goed weer was en het niet al te druk op het strand.

Vrijwilligers

Gouden Dagen Castricum zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om met ouderen op stap te gaan. Dat kan zijn om wensen te vervullen, om een stukje met ze te wandelen, om te helpen bij een optreden of om met elkaar om de tafel te zitten en leuke activiteiten te bedenken voor de oudere inwoners van Castricum. Wie meer wil weten over het vrijwilligerswerk van Gouden Dagen Castricum, kan contact opnemen met coördinator Jolanda van Dam (088 9957253 / j.vandam@vivazorggroep.nl) of vrijwilligerscoördinator Jolanda Engelsma (06 41622042 / j.engelsma@vivazorggroep.nl). (Foto: aangeleverd)