Start to Run bij AV Castricum

Wie zin heeft om te hardlopen, maar geen of weinig ervaring heeft op het gebied van hardlopen en/of trainingsopbouw kan zich nog aanmelden voor de Yakult Start to Run cursus bij Atletiek Vereniging Castricum. Deze gaat van start zaterdag 9 maart, en er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Deelnemers worden begeleid door de ervaren en deskundige trainers Piet Hein Twisk en Monique van Wijngaarden, die er veel plezier in hebben om beginners op weg te helpen. Er wordt getraind in de duinen en op de atletiekbaan. ,,De variatie in ondergrond maakt niet alleen de trainingen afwisselend, het is ook goed in het kader van blessurepreventie’’, aldus trainster Monique. 

De cursus duurt zeven weken, en de deelnemers krijgen informatie over onder andere loopscholing, trainingsopbouw, en blessurepreventie. Na zeven weken zijn de deelnemers in staat om 25 minuten achter elkaar hard te lopen. Meer informatie, of direct inschrijven? Ga naar de website: www.yakultstarttorun.nl

De eerste training gaat zaterdag 9 maart van start, om 9.30 uur, vanaf Sportpark De Duinloper aan de Zeeweg in Castricum. (Foto: aangeleverd)