Stampvolle agenda De Bakkerij komend weekend

CastricumArvind Ganga, Lange Niezel, Two Imaginary DJ’s en Die Vers: liefhebbers van verschillende soorten muziek kunnen komend weekend terecht in De Bakkerij. 

Op vrijdag betreden Arvind Ganga en Lange Niezel het podium. Ganga is een gitaarvirtuoos uit Den Haag. Hij laat zich inspireren door North Indian ragas en experimentele rock. Met zijn improvisatietalent combineert hij het beste van deze werelden. Lange Niezel is een trio dat ontstond in de experimentele poptempel in Amsterdam OCCII. In hun muziek zijn Scandinavische invloeden duidelijk hoorbaar. 

Op zaterdag staat een dansvond met het Castricumse DJ-duo ‘Two Imaginary DJ’s’ (foto) gepland – geen vastgestelde digitale playlist, maar de sfeer op de dansvloer aanvoelen en de naald zachtjes laten zakken in de groef. Het grote jaren 80-gevoel.

Op zondag is het tijd voor cabaret: Fisimatente. Na succesvolle voorstellingen gespeeld te hebben met daverend succes, hebben ze besloten voortaan te betalen voor hun tramritjes. Fisimatente speelt kant nog wal. 

Maandag betreden Curse Ov Dialect en Die Vers het podium. Eerstgenoemde is een alternatieve hiphop groep uit Melbourne, Australië. Rauw en politiek onderlegd. De eerste generatie geangargeerde hiphop, surrelisme en activisme zijn deze band niet vreemd. Die Vers is een mix van Typhoon, Doe Maar en Diggy Dex. Deze zevenkoppige groep wil rap met een gevarieerde liveband brengen. De verschillende achtergronden in deze band zorgen ervoor dat geen nummer hetzelfde klinkt en dat alles vol passie en positiviteit wordt gebracht.

Kaarten verkrijgbaar aan de deur. Meer info: www.vriendenvandebakkerij.nl. (Foto: aangeleverd)