Sponsoring onmisbaar bij ‘Kids in Concert’

Castricum – Net als ieder ander groot evenement is ‘Kids in Concert’ het eigenlijk niet te organiseren zonder sponsoring. Daarbij is niet de grootte van de sponsoring van belang, als het er maar genoeg zijn. Bij ‘Kids in Concert’ is het immers de Biesterbos Groep die zich opwierp als hoofsponsor. Dat zijn lekkere binnenkomers, maar het is zeker niet genoeg. De organisatie is dan ook nog volop op zoek naar grote dan wel kleine sponsors om ervoor te zorgen dat de opbrengst voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting zo hoog mogelijk gaat worden. De opbrengst van de kaartverkoop en sponsoring is, na aftrek van minimale kosten, bestemd voor verder onderzoek en de ontwikkeling van medicijnen tegen deze ziekte bij kinderen.

Door Aart Tóth

Ook door het kopen van plaatsbewijzen via www.kidsinconcert.nl en natuurlijk één van de twee concerten te bezoeken steun je dit goede doel. Zaterdag 18 juni ben je dan om 13.00 of 19.00 uur getuige van een gigantisch ‘Kids in Concert’ met ruim vijfhonderd basisschoolleerlingen en brugklassers die De Bloemen op z’n kop gaan zetten. Dansschool clubMariz zorgt daarbij voor de choreografie en Roelien van Eikelenboom regelt dat die grote hoeveelheid kinderen tegelijk gaat zingen. De band van Shenk Entertainment zorgt voor professionele begeleiding en zangeres Patricia Haastrecht vult aan. Nienke van den Berg presenteert de middag en avond.

Op dit moment wordt nog volop geoefend op de basisscholen uit de gemeente Castricum en ook de brugklassers op het Jac. P. Thijsse College zijn te gek bezig in het zelfs door de school uitgeroepen project om dit goede doel heen. Om nog eens bij het doel terug te komen zou de organisatie, bedrijven maar ook particulieren op willen roepen sponsor te worden via een bijdrage aan Stichting Kids in Concert via NL61RABO 0349777659. De Stichting is ANBI-geregistreerd, dus volledig gecontroleerd, hetgeen de mogelijkheid biedt uw bijdrage fiscaal aantrekkelijk te maken.

Biesterbos Broep

Een lijst van sponsors is te bekijken op de site. De hoofdsponsor: ,,Biesterbos Groep voelt zich betrokken bij de wereld om haar heen. Of het nu gaat om een duurzame leefomgeving, maatschappelijke betrokkenheid of ondersteuning van sport en cultuur; we vinden het van groot belang om in een breed spectrum onze bijdrage te leveren. In het bijzonder de lokale initiatieven dragen wij al jaren een warm hart toe. Als dan ook nog kinderen gestimuleerd worden om op een creatieve manier samen te werken en daarmee solidair te zijn met leeftijdsgenootjes die lijden aan Cystic Fibrosis, dan is Biesterbos Groep van harte bereid een substantieel bedrag te doneren om te zorgen dat Kids in Concert 2022 een geweldig succes wordt’’, aldus hoofdsponsor Biesterbos Groep. Een beter voorbeeld is niet te geven.

Trouwens, nieuwsblad De Castricummer staat zeer positief tegenover ‘Kids in Concert’. Staat u ook eerdaags in het lijstje?