Speel-O-Theek Castricum opent haar deuren met een feestje

Sinds de speel-o-theek een nieuwe plek heeft gevonden in Nieuw Geesterhage zijn er plannen om dit te vieren. Na de zomervakantie, op zaterdag 8 september, opent de speel-o-theek haar deuren. Een speciale openingsfeestje waarbij de Castricumse clown Alfredo aanwezig zal zijn. Vanaf 11.00 uur wordt de speel-o-theek geopend door mevrouw Irene Zijlstra van Stichting Welzijn Castricum. Kinderen kunnen geschminkt worden.

Bij een speciale opening hoort natuurlijk een actie om lid te worden vindt de speel-o-theek. Voor € 2,50 kan een gezin lid worden voor 2018. Ideaal om de komende maanden te proberen of te speel-o-theek bij uw kinderen past. Er is veel keuze in spelletjes, tiptoi, puzzels en nog veel meer leuks. De speel-o-theek draait al jaren op vrijwilligers. Wilt u helpen terwijl uw kinderen lekker spelen in de speel-o-theek? Dat kan, en dan bent u natuurlijk gratis lid.

De speel-o-theek is op woensdag van 14.30 tot 16.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur geopend. De speel-o-theek zit naast de bloedbank, consultatiebureau en Welzijn Castricum. Meer informatie is te vinden op www.sotcastricum.nl