Spannende aftrap netwerkjaar Goed Contact met moorddiner

Castricum – Vrouwennetwerk Goed Contact trapt het nieuwe netwerkjaar af met een smakelijk evenement op dinsdag 20 september. Het diner wordt dit keer extra spannend. Op landgoed Marquette in Heemskerk organiseert de netwerkclub voor ambitieuze en ondernemende vrouwen een MoordCruise.

Tijdens het diner raken de deelnemers verwikkeld in een ijzingwekkende moordzaak vol intriges en verraad. Bovenal is het een leuke manier om elkaar op een originele manie (nóg) beter te leren kennen, (bij) te kletsen, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Het netwerk van Goed Contact bestaat al vijftien jaar en is heel divers. Van HR-specialist, journalist en coach tot makelaar en fiscalist. De een heeft een bedrijf, de ander is in loondienst of werkt als zzp’er. Kortom: allemaal leuke, ondernemende en ambitieuze vrouwen uit de BUCH-gemeenten en omstreken, die het leuk vinden elkaar te inspireren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werk.

Het hele jaar door organiseert Goed Contact evenementen als netwerkontbijten, masterclasses, bedrijfsbezoeken en inspirerende presentaties. Vind je het leuk om bij de aftrap van het nieuwe netwerkjaar in Heemskerk te zijn? Om zo tijdens de MoordCruise kennis te maken met Goed Contact? Stuur dan een mailtje aan communicatie@goed-contact.nl of kijk op www.goed-contact.nl voor meer informatie. Het diner begint om 17.30 uur, de kosten voor niet-leden bedragen 35 euro. (Foto: aangeleverd)