Seaside Bigband bij Jazz Session Club ‘Vredeburg’

Op zondag 14 april om 16.00 uur komt de Seaside Bigband optreden bij de Jazz Session Club ‘Vredeburg’ in cultureel centrum Vredeburg te Limmen.
Op zo’n 35 woensdagavonden per jaar repeteert de Seaside Big Band o.l.v. Konrad Koselleck of zijn vaste vervanger Florian Sperzel in een leslokaal van het Cultuurhuis te Heemskerk. Jong en oud is vertegenwoordigd en regelmatig zijn er vacatures te vervullen in het nu 19-koppige orkest. Het repertoire van de band bestaat uit een mengeling van jazz, blues, rock en latin. De meeste nummers zijn eigen composities van de dirigent, dan wel arrangementen van hem van bestaande composities.
Tijdens de repetities wordt veel aandacht besteed aan hoe samen muziek te maken en aan de muzikale ontwikkeling van de individuele bandleden. Er wordt gespeeld van geschreven muziek, maar er is ook veel aandacht voor improvisatie. De band verzorgt elk jaar een aantal optredens in Heemskerk en de nabije omgeving.
De toegang tot het optreden is vrij, maar men kan de Jazz Session Club steunen door lid te worden voor 7 euro per persoon voor het gehele jaar. Inlichtingen: Fred Timmer, tel/fax: 072-5053414, e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl (Foto: aangeleverd)