Roy de Haan wint US Cup TTVU

Zondag ochtend 30 oktober om 10:00 startten de 22 deelnemers met de eerste wedstrijden voor de US Cup op de tafels van Tafeltennisvereniging Uitgeest. Voor sommigen is het kleine witte balletje lastig in bedwang te houden. Maar zoals elk jaar waren er met deze 6e editie ook weer zeer getalenteerde jongens en meisjes. En niet alleen de kinderen die meededen waren erg enthousiast maar ook de ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes door gedurende de hele dag kwamen kijken. Uiteindelijk won Julian de Wolf de finale van Bryan Vermaas in de B poule. De derde prijs in de B poule ging naar Daan Wortelboer.

De winnaar van de A poule, en daarmee ook de winnaar van de US Cup is Roy de Haan. Hij won in de finale van Jasper van Assema, die tweede werd. De derde prijs in de A poule is gewonnen door Daan van den Booren. Opmerkelijk is dat Lex de Haan, de broer van Roy vorig jaar de US Cup won!

De Binnenmeer heeft dit jaar voor de vierde keer de US Cup voor de school gewonnen, zie foto onder. Van harte gefeliciteerd allemaal!

De prijzen werden uitgereikt door wethouder Judy Kloosterman. En voor alle deelnemers was er een mooie medaille dankzij tuincentrum Frits Janssen die de prijzen weer heeft gesponsord.