Raad en win voor het hele gezin een paasontbijt

Castricum – Aankomend weekend is het Pasen. En bij Pasen hoort uiteraard een lekker paasontbijt. Bij winkelcentrum Geesterduin maak je kans om een paasontbijt voor het hele gezin te winnen.

Bij Intertoys staat een bak met paaseieren. Raad het aantal paaseieren en je maakt kans op één van de drie paasontbijtjes voor het hele gezin. Gebruik je kassabon (van één van de winkels in Geesterduin) om het aantal paaseitjes op te schrijven. Vergeet uiteraard niet om je naam en je e-mailadres te vermelden. Stop je ingevulde kassabon in de inleverbox naast de bak met paaseitjes en je dingt mee naar een prijs! Op vrijdag 15 april worden de prijswinnaars bekend gemaakt en zullen zij persoonlijk bericht ontvangen.

Geen prijs gewonnen? Dan is winkelcentrum Geesterduin alsnog hét adres om uw paasinkopen te doen. U kunt er terecht voor al het lekkers tijdens het paasontbijt, de paasbrunch of het paasdiner. Met ruim vijftig winkels onder één dak en gratis parkeren is Geesterduin hèt winkelcentrum van de hele regio. (Foto: aangeleverd)