Punten mee en gauw naar huis!

Limmen – Voetbalvereniging Limmen speelde zondag uit tegen Vrone. Limmen, dat slecht aan de wedstrijd begon, kon geen grip krijgen op het knollenveld van Vrone, waar een geit nog een hernia oploopt. Het was halen en brengen, Limmen ontsnapte enkele keren aan een achterstand.

Door Klaas Winter

Toch was het Mika die vrij voor de keeper kwam en helaas over schoot. Ook een kans van Sem belandde in de lange armen van de keeper. In minuut 18 werd een doelpunt afgewezen wegens buitenspel door de topscoorder van Vrone. Halverwege de eerste helft maakte Mika uit een prachtige voorzet van Bjorn misschien wel het belangrijkste doelpunt van de naderende ontknoping van deze competitie (zou later die middag blijken). Gaandeweg de wedstrijd ging Limmen toch wat beter voetballen, maar tot scoren kwamen beide partijen niet meer. Noemenswaardig is nog wel de gewezen handsbal bij Limmen, waarbij de scheidsrechter aan de grensrechter om raad ging vragen. Wederom ontsnapte het bollendorp hier aan een penalty en misschien wel een gelijkspel. Al met al een matige wedstrijd met uitstekend resultaat: 0-1! (Foto: Nico Hollenberg)