Proefjes doen in de schoolvakantie

Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar een wetenschapsprogramma georganiseerd in De Hoep. De eerste kampweek zit erop maar van 20 tot en metv 23 augustus wordt een tweede week georganiseerd en daar is nog plek voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar.

Kinderen kunnen ook deze zomervakantie volop experimenteren, creatief bezig zijn, problemen oplossen, en natuurlijk vooral veel plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten.

Tijdens de gevarieerde, educatieve en vooral knettergekke dagprogramma’s gaan kinderen van 7 tot 11 jaar samen met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek. Leer hoe je met huis-tuin-en-keuken materialen de leukste chemische reacties kan opwekken. Experimenteer bij het aaseter jachtspel met je kennis van de dierenwereld. Ontrafel als jonge astronaut de mysteries van het zonnestelsel en ontdek hoe het menselijk lichaam functioneert.

Lekker veel doen staat voorop, want je leert het meest wanneer je plezier maakt en zelf ontdekkingen doet. Elke dag staat er een ander thema centraal en valt er wat nieuws te beleven. Mad Science probeert op deze manier kinderen al op jonge leeftijd te enthousiasmeren voor wetenschap en techniek.

Voor meer informatie: leonie.hoebe@mad-science.nl. Zie ook: nederland.madscience.org.