Prijswinnaars ‘Handje Contantje’ bekend

Castricum – De trekking heeft plaatsgevonden en de winnaars zijn bekend. Eerdaags zullen deze winnaars in het bezit komen van hun prijzenpakket van misschien wel 250 euro aan cadeaubonnen, te besteden in het Dorpshart.

Door Aart Tóth

Dat is het enige wat eraan veranderd is vergeleken met voorgaande acties; ‘Handje Contantje’ is vervangen door cadeaubonnen. Ergens logisch in deze tijd van vechten om aan een beetje omzet te komen. Desondanks zijn de prijzen in contante waarde als ook de materiele prijzen zeker de moeite waard geweest kassabonnen te sparen. De organisatie te weten Ingrid Zonneveld en Simone Veldt-Bakker van het Ondernemersfonds hebben de trekking verricht onder toeziend oog. Zij bedanken alle winkeliers voor hun gulle giften, juist in deze lockdowntijd is dat extra bijzonder.

De hoofdprijs is 250 euro aan cadeaubonnen te besteden in het Dorpshart van Castricum. De tweede en derde prijs zijn elk 125 euro aan cadeaubonnen. De vierde prijs bestaat uit een zonnebril van Bossinade een cadeaubon van 50 euro van Van Vuuren. De winnaar van de vijfde prijs ontvangt een zonnebril van Bossinade en een cadeaubon van Esclusivo voor een pantalon. De zesde tot en met vijftiende prijs is een cadeautasje met cadeautjes van allerlei winkels.

Minder zakjes

Er waren minder zakjes ingeleverd dan in vorige jaren, maar de spaaractie is zeker weer een succes gebleken. Alle winnaars komen deze keer weer uit Castricum. Dat maakt de actie toch ook weer zo leuk. Op deze manier bedanken de ondernemers uit het Dorpshart de klanten voor hun trouwe bestedingen in ons Dorpshart. Vervolgens de prijswinnaars in alfabetische volgorde, dus wie voor welke prijs gaat blijft nog even gissen: Mieke Bontje, Yvonne Dalmolen, M. v.d. Elzen, Metha Euverman, Fam. van Fopma, Sortie Honingh, Renate Kreuk, A. Kuys, A. de Langen – Grauberg, A. Masereeuw, Ria Res, Fam. Samsom, B. Swinkels, A. Vôlker en P. de Winter. (Foto’s: aangeleverd)