Politienieuws van afgelopen week

Dinsdag 21 maart tussen 15.45 en 16.00 uur vond er een insluiping plaats bij een horecagelegenheid op de Dorpsstraat in Castricum. Het is onbekend of deze persoon iets weggenomen heeft. De eigenaar van de zaak heeft foto’s van de man op Facebook gezet.

Een dag later werd op de Dorpsstraat een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. De hennep is ter plaatse vernietigd en dat roken de omwoners en voorbijgangers.

Die avond even na 18.00 uur vond er een eenzijdig ongeval plaats op de Provincialeweg. De bestuurster van een personenauto moest voor iets uitwijken en verloor vervolgens de controle over haar auto. Die kwam tegen een muur tot stilstand en was total loss. De inzittenden van het voertuig zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Op zaterdag 25 maart rond 1.00 uur was er sprake van een verkeersongeval met letsel op de Zanderij. Ter plaatse trof de politie een persoon aan in de berm. Zijn scooter zat vast in het prikkeldraad. De bestuurder bleek zwaar onder invloed, had wat verwondingen en is voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Zondag 26 maart om 11.20 uur vond er een aanrijding zonder letsel plaats op de Heereweg ter hoogte van de afslag naar parkeerterrein Diederik. Betrokkene kwam vanuit de uitrit en verleende geen voorrang aan een van links komende personenauto.