Paul de Munnik en Ricky Koole in Protestantse Kerk

Limmen – Paul de Munnik en Ricky Koole zullen op 17 januari twee intieme en exclusieve concerten geven in de Protestantse Kerk aan de Zuidkerkenlaan 25. De optredens maken deel uit van een tour langs pittoreske kerkjes en bevatten een mix van eigen liedjes en favoriete stukken van de beide artiesten.

Na het succes van Summer Sundays afgelopen september, toen De Munnik met speciale gast Martin Buitenhuis (zanger Van Dik Hout) enkele tuinconcerten gaf, krijgt het concept Special Concerts nu een vervolg. Dit keer zal Ricky Koole aan de zijde van Paul de Munnik meespelen tijdens de Take Me To Church Tour. De band Hartman met leadzanger Harm Timmermans (tot voor kort Limmenaar) verzorgt het voorprogramma.

Namens organisator SportsGen laat Ed Kuijper weten: ,,Afgelopen voorjaar zat ik met mijn vriend Paul de Munnik te denken aan nieuwe mogelijkheden die binnen coronamaatregelen pasten. Daar kwam Summer Sundays uit voort. Twee optredens van maximaal honderd bezoekers op een zondag op een bijzondere locatie. Zowel Assendelft, Noordbeemster als Hilversum waren uitverkocht. Echt geweldig leuk. We hebben besloten om hier deze winter een vervolg aan te geven. Want alle artiesten willen spelen, willen contact met hun publiek en de mensen willen niets liever dan er af en toe eens lekker uit. Binnen de regels organiseren wij derhalve deze unieke concerten.’’

Tickets kosten 42,50 euro inclusief twee drankjes. De kaartverkoop is reeds geopend. Tickets zijn via www.facebook.com/Special-Concerts-100873691687432 verkrijgbaar.